Željo rutinski na Malti, ali…

Izvor: Mondo, 30.Jun.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željo rutinski na Malti, ali…

Šef stručnog štaba Želje, Milomir Odović, spušta loptu na zemlju i ne dopušta opuštanje Sarajlija posle trijumfa na Malti u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Foto: MONDO/Samir Cacan

Željezničar je protutnjao Maltom, golovima Riada Bajića slavio 2:0 protiv Balcana i tako stigao na korak od plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trijumf protiv "ostrvljana" niti jednog trenutka nije dolazio u pitanje. Vicešampion BiH opravdao ulogu favorita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postigao dva gola u prvom meču i sačuvao svoju mrežu, tako da pred revanš 7. jula na stadionu "Asim Ferhatović - Hase" ulazi mirno i bez ikakvog pritiska.

"Meni je drago da su se moja predviđanja obistinila. Nalazimo se u ranoj fazi priprema i za tu fazu smo dobro odigrali, posebno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo dopustili neke prilike što nismo morali. Sa viškom igrača smo dolazili nekoliko puta, ali nažalost nismo bili ozbiljni i nismo postigli još neki gol", rekao je po završetku susreta Milomir Odović, šef stručnog štaba Željezničara, a prenosi klupski sajt.

Odović je pohvalio igru Jovana Blagojevića, koji je ovog ljeta stigao iz mostarskog Veleža.

"Blagojević je ciljano dovedno pojačanje, odlično se uklopio i zadovoljan sam njegovim učinkom. Može još biti konkretniji i želim da kažem da u revanšu možemo očekivati neke nove igrače u protivničkoj ekipi i zbog toga ne smijemo se opustiti. Imaćemo desetak dana za pripremu i nadam se dobroj utakmici i prolaskom u naredno kolo", poručio je Željin "šef".

Revanš meč na programu je 9. jula, a ukoliko prođe u narednu rundu kvalifikacija, Željezničar će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Go Ahed Igls (Holandija) - Ferencvaroš (Mađarska).

Pogledajte Bajićeve golove protiv Balcana.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.