Željko Obradović: Saučešće porodici ubijenog navijača Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović: Saučešće porodici ubijenog navijača Zvezde!

Kasnimo sa porukom. Izgubili smo jednu dušu iz naših života. Sport mora da bude faktor spajanja ljudi, a ne razdvajanja, poručio je trener Fenerbahčea

Duel između Fenerbahčea i Istanbula je počeo minutom ćutanja za navijača crveno-belih Marka Ivkovića koji je ubijen uoći meča Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu.

Ekipa fenera je ubedljivo pobedila 95:60, a srpski trener Željko Obradović je posle meča istakao:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Želim da izrazim saučešće porodici Marka Ivkovića. Nakon dva dana ljudi su već zaboravili na to. Nije sve tako jednostavno. Moramo da se udružimo kako bi u budućnosti izbegli ovakve stvari, ovako nešto ne bi smelo da se događa nigde na planeti – rekao je Obradović.

Pročitajte još

SRAMOTA: Navijači Galate zviždali tokom minuta ćutanja za ubijenog Deliju! Ataman smirivao publiku! (VIDEO)

Grobari zapalili zastavu Galatasaraja zbog ubistva Zvezdinog navijača! (FOTO)

(telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.