Želiš da opstaneš u Seriji A? Otmi od najvećih!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želiš da opstaneš u Seriji A? Otmi od najvećih!

Ekipa Rolanda Marana od tih 11 remija pet zabeležila protiv ekipa iz takozvane "velike petorke" italijanskog fudbala. Leteći magarci su ove sezone dva puta remizirali sa Laciom (1:1, 0:0) i po jednom sa Interom (0:0), Romom (0:0) i Milanom (0:0). Jedino ih je Juventus (0:2, 0:1)

Taman kada je pomislio da je ušao u odličnu formu i seriju rezultata Inter je naleteo na Kjevo i ostao kratkih rukava, a isti slučaj pre nedelju dana bio je i sa Laciom, koji je posle poraza od Juventusa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osvojio samo bod u okršaju sa timom sa Bentegodija, koji je današnjim remijem sa Neroazurima došao do 11 remija u ovoj sezoni i sigurne 13. pozicije na tabeli Serije A.

Više nego zanimljivo jeste da je ekipa Rolanda Marana od tih 11 remija pet zabeležila protiv ekipa iz takozvane "velike petorke" italijanskog fudbala. Leteći magarci su ove sezone dva puta remizirali sa Laciom (1:1, 0:0) i po jednom sa Interom (0:0), Romom (0:0) i Milanom (0:0). Jedino ih je Juventus (0:2, 0:1).

Kjevo je na startu sezone zagorčao život Napoliju, kojeg je na San Paolo savladao pogotkom Maksija Lopeza, a od ekipa iz gornjeg dela tabele meru su uzeli i Sampdoriji (2:1) i Đenovi (2:0).

Leteći magarci već godinama unazad uspevaju da dođu do svog osnovnog cilja, a to je opstanak u elitnom rangu, ali način na koji to čine u ovoj sezoni pomalo podseća na najslavnije dane s početka novog veka, kada su predvođeni Lusijanom, Lanom, Perotom i Maracinom uzimali meru i najvećim timovima italijanskog fudbala, a u sezoni 2006/2007. zaigrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.