Žandarmerija u patrolama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija u patrolama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Pripadnici Žandarmerije stalno pomažu u patrolama redovnim policijskim jedinicama u pojedinim delovima Beograda i Novog Sada, a povremeno i u Nišu, rečeno je danas agenciji Beta u MUP Srbije uz ocenu da to daje dobre rezultate.

U Beogradu žandarmi pomažu u patrolama na teritoriji Novog Beograda.

"Patrolnu delatnost vrše u saradnji sa policijskim službenicima navedenih uprava", naveli su u MUP-u na pitanje agencije Beta u kojim sredinama žandarmi pomažu u patrolama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policajcima i kakve je rezultate to dalo.

"Na teritoriji Policijske uprave u Nišu, Žandarmerija povremeno pruža pomoć navedenoj Policijskoj upravi duži vremenski period.

Napominjemo da su patrolne delatnosti na teritoriji grada Niša povremene, a ne kao u Beogradu i Novom Sadu svakodnevne", naveli su u MUP-u.

Dodaje se da mešovite patrole "konstantno daju dobre rezultate".

"Ti rezultati se ogledaju, pre svega u smanjenju broja krivičnih dela i prekršaja na teritorijama angažovanja. Zajedničkim patrolama, Žandarmerije i policijskih službenika navedenih uprava, dodatno je pojačano poverenje građana u profesionalan rad Ministarstva unutrašnjih poslova u celini. Takođe, na taj način radimo i na približavanju policije građanima", naveli su u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.