Zakletva vernosti Parminog kapitena

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakletva vernosti Parminog kapitena

Postaće legenda kluba nakon ovakvog poteza Alesandro Lukareli, kapiten Parme.

Parma je proglasila bankrot, sve je gotovo kada je u pitanju njihova prijava za učešće u Seriji B, nisu stekli licencu i naredne sezone krenuće u amaterskom rangu.

Igraće Seriju D, a svi igrači koji su imali profesionalni ugovor su morali da ga raskinu i da potraže novi u kome će se dokazati.

Ipak, ovo nije sputalo junaka naše priče da ostane uz svoj omiljeni tim.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Tačno je da ima 37 godina i da je na zalasku karijere, ali je mogao da odigra još par sezona na visokom nivou. Alesandro Lukareli je odlučio da ostane uz Parmu i naredne sezone i da je predvodi u neke bolje dane.

"Parma mora da se restartuje, ali sam ja izrazio želju da i naredne sezone igram za ovaj tim. Čekamo da vidimo šta će se dogoditi, ali imaju moj pristanak.", rekao je Lukareli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.