Zakazan novosadski polumaraton

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazan novosadski polumaraton

Novosadski polumaraton biće održan 1. aprila, a start trke zakazan je na Trgu slobode u 10 časova, najavili su danas organizatori.

Na ovogodišnji, 24. po redu polumaraton, do sada se prijavilo više od 750 učesnika, a organizatori očekuju da taj broj dostigne više od hiljadu takmičara.

Predsednik Izvršnog odbora Novosadskog maratona Milan Dolag kazao je da je limit za održavanje trke tri sata i da će toliko i pojedine saobraćajnice biti zatvorene za saobraćaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
On je dodao da se pored takmičara očekuje i velik broj dece školskog i preškolskog uzrasta.

"Do sada se prijavilo čak oko 300 sugradjana, pa možemo da kažemo da je polumaraton zapravo i trka Novosađana", rekao je Dolga.

Trka će proći Zmaj Jovinom i Dunavskom ulicom, Kejom žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Beogradskim kejom, Ulicom dr Sime Miloševića, Jiričekovom, Fruškogorskom, Bulevarom despota Stefana i Balzakovom ulicom.

Tog dana biće održan i štafetni polumaraton, frtaljmaraton, humanitarna trka, trčanje-šetnja sredoškolaca i starijih osnovaca, Poletarac trčanje - šetnja dece, kao i tradicionalna puzeća trka beba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.