Zagorčić: Ne mogu da budem nezadovoljan

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: "Ne mogu da budem nezadovoljan"

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da nije nezadovoljan zbog ispadanja u plej-of fazu kvalifikacija za LE, jer je Viktorija pokazala da je bolja.

Vojvodina nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je i u revanšu poražena, ovoga puta sa 2:0.

"Viktorija je definitivno pakazala da je bolja ekipa, namerili smo se na fantastičnog protivnika. Bolja ekipa se plasirala u Ligu Evrope", rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Novom Sadu.

Šampion Češke slavio je sa 5:0 u ukupnom skoru a Vojvodina nema za čime da žali jer je pre Viktorije uspela da eliminiše velikana iz Đenove.

"Uvek želim više, pokušavam to da usadim i igračima. Mislim da smo na pravom putu. Ne mogu biti nezadovoljan sa onim što smo pružili. Momci ispunjavaju sve obaveze, a kad naiđeš na kvalitetnijeg...", kazao je Zagorčić.

Njegova ekipa je prvi susret prošle nedelje izgubila sa 3:0, a u revanšu je prva mogla do gola, ali je Mirko Ivanić u 18. minutu pogodio stativu.

"Utakmica bi definitivno imala drugačiji tok, gol bi nam dao krila. Videli smo kakav je protivnik, fantastičan, koji u svakom momentu zna šta radi. Nismo u tim momentima imali sreće", naveo je trener novosadske ekipe.

On se zahvalio navijačima na podršci i izrazio nadu da će stadion biti popunjen i u nastavku srpskog prvenstva. Zagorčić je rekao da se ne boji eventualno brojnih odlazaka igrača do kraja letnjeg prelaznog roka.

"Toga se ne bojim, to je neminovnost naših klubova. Klubovi od toga žive i opstaju. Svake godine idemo ispočetka, naš posao je da pravimo i prodajemo. Nadam se da će u skorije vreme biti drugačije", rekao je Zagorčić.

Vojvodina je u Superligi Srbije trenutno na trećem mestu, a u narednom kolu će gostovati Spartaku u Subotici.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krejči: "Nije bilo lako protiv Vojvodine"

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015

Trener Viktorije Plzenj Karel Krejči rekao je da je zadovoljan pobedom nad Vojvodinom i plasmanom njegovih fudbalera u Ligu Evrope...Viktorija je prošla u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je u obe utakmice bila bolja od Vojvodine. Prvi susret je dobila 3:0, a revanš 2:0..."Zadovoljan sam kako smo odigrali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.