Zagorčić: Kakva ideja Ožegovića!

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: Kakva ideja Ožegovića!

Trener Vojvodine veruje da će pobeda nad Javorom dodatno podići moral ekipi pred revanš protiv Sampdorije.

Foto: fkvojvodina.rs

Zlatomir Zagorčić se posle utakmice trećeg kola Superlige protiv Javora (2:0) posebno osvrnuo na fantastičan pogodak Ognjena Ožegovića, kojim je postavljen konačan rezultat.

"Dao je gol kakav se retko viđa. Čestitam mu na ideji da uopšte šutne 'makazicama'", rekao je trener Vojvodine.

Nekadašnji talenat >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvene zvezde u četvrtak je u pobedi nad Sampdorijom (0:4), u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, bio dvostruki strelac.



Izvor: YouTube

Zagorčić je konstatovao da je posle tog trijumfa kod igrača došlo do emotivnog pražnjenja i da je meč protiv do sada "maksimalnog" Javora bio utoliko teži.

"Javor je u određenim delovima utakmice diktirao igru i mogao je opasno da nas ugrozi, ali smo uspeli da damo gol na vreme, nakon čega je bilo mnogo lakše".

Prema rečima Vošinog šefa struke, u poluvremenu su obavljene određene korekcije, posle kojih su Novosađani diktirali tempo i imali još nekoliko lepih šansi.

"Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri. Pokazali su ozbiljnost i sada se okrećemo revanšu sa Sampdorijom, u koji ulazimo sa velikim optimizmom".

Takođe sjajan gol, za vođstvo od 1:0, dao je u prvom poluvremenu Aleksandar Stanisavljević iz slobodnog udarca.



Izvor: YouTube

Javor je sa šest bodova treći na tabeli, a Vojvodina sa četiri boda u grupi timova raspoređenih od petog do 12. mesta.

Drugih 90 minuta borbe za plasman u poslednje pretkolo Lige Evrope zakazani su za četvrtak od 21.00.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.