Za Nanija 8,5 miliona

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Nanija 8,5 miliona

Fudbaler Fenerbahčea Nani uskoro bi mogao da pojača Valensiju, prenosi današnji AS.

Kako navodi španski list, dva kluba su u utorak postigli dogovor, prema kome bi Nani stigao u Valensiju za 8,5 miliona evra, a sada se očekuje da portugalski fudbaler da konačan odgovor.

Nani je deo nacionalnog tima koji se takmiči na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a očekuje se da odluku saopšti posle večerašnjeg četvrfinalnog meča sa Poljskom. Portugalac je već ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najavio da će napustiti Tursku iz sportskih i ličnih razloga, pa je pre tri nedelje ovlastio svog agenta Lukasa Braskerinija da pregovara sa španskim klubom.

Nani je tokom karijere nastupao i za Sporting i Mančester Junajted, pre nego što je u julu 2015. potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. Najveće uspehe ostvario je u dresu Mančestera sa kojim je osvojio četiri Premijer lige, Liga Kup, četiri Komjuniti Šilda, Ligu šampiona i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo. Za reprezentaciju Portugala je upisao 100 nastupa i dao je 19 golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.