ZVEZDA: Ovo je istina o Antiću, Joviću i SUDIJAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Ovo je istina o Antiću, Joviću i SUDIJAMA!

Crveno-beli reagovali.

KK Crvena zvezda se oglasila saopštenjem povodom informacije da će plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović pojačati Barselonu.

JEDAN NA JEDAN: Koš o kome svi pričaju, evo kako je Jokić NASAMARIO Lebrona (VIDEO)

AMERI NE VERUJU: Evo kako je Jokić reagovao na POMERANJE KIČME Lebronu (VIDEO)

- Kada je klub kroz izjavu predsednika pre nekoliko dana upozoravao na čudna dešavanja i pokušaje da se KK Crvena zvezda opstruira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sve moguće načine, mnogi su se pitali o čemu se radi. Nažalost, događaji u prethodnih nekoliko dana su odgovor na to pitanje!!!

Navodno interesovanje kluba za bivšeg igrača Peru Antića, koji igra za platu koja je tek nešto manja od godišnjeg budžeta KK Crvena zvezda mts, navodni transfer Jovića u Barselonu (slučajno ili ne vest je plasirana u toku noći i bez bilo kakvog pridržavanja novinarskih kodeksa i kontaktiranja bilo koga iz KK Crvena zvezda mts kako bi se proverila verodostojnost informacije ili saznanja), i događaji na utakmici sa Olimpijakosom... samo su potvrda da mnogima ne "prija” situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda mts.

SKANDAL: Sudije nisu svirale loptu protiv Zvezde, ali je Zvezda ostala bez poslednjeg napada! Evo kako je Javor PREKRŠIO PRAVILA! (VIDEO)

Trenutak kada se objavljuju ovakve, moramo ih nazvati laži, i nikako drugačije, je takođe potvrda o svojevrsnim namerama. Prvi tim se nalazi u najvažnijem delu sezone, u prilici da obezbedi plej of Evrolige i bori se za titulu u regionalnoj ABA ligi. Sve je jasno...

Zašto gospodo ne izveštavate o kafanskim „susretima" i druženjima na kojima se razgovara o sudijama koji bi trebalo da sude našem klubu u raznim takmičenjima, zašto ne izveštavate o teškoćama u kojima radi KK Crvena zvezda, zašto malo ne istražite... KK Crvena zvezda ima mnogo toga da kaže na mnogo tema koje muče i tište srpsku košarku, i spremni smo da javnost informišemo o tome – piše, između ostalog, u saopštenju Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.