ZVEZDA: O Donaldu u sredu

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: O Donaldu u sredu

Holanđanin je upoznao potencijalne saigrače, ali će odluka o njegovom ugovoru biti doneta sutra.

Foto: YouTube/printscreen

Holandski vezista Mičel Donald doputovao je u utorak u Beograd, obišao stadion Rajko Mitić i razgovarao sa ljudima iz rukovodstva Crvene zvezde, upoznao trenera Miodraga Božovića i potencijalne saigrače, ali još nije potpisao ugovor sa crveno-belima.

To se očekuje u sredu posle lekarskih pregleda.

Donald >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će gledati popodnevni trening, međutim, neće se presvlačiti u opremu i silaziti na pomoćni teren "Marakane".

Ovaj 26-godišnjak je ponikao u Ajaksu, ali je za prvi tim "kopljanika" odigrao samo osam utakmica u periodu od 2007. do 2011. U međuvremenu je proveo godinu i po dana na pozajmici u Viljemu, a po njenom isteku prešao je u Rodu, u kojoj je standardno igrao do 2014, kada je otišao u rusku Mordoviju.

Mnogo zanimljivije vesti sa "Marakane" očekuju se večeras, posle sastanka Upravnog odbora na kojem će glavna tema biti budućnost aktuelnog rukovodstva kluba, pa budite uz MONDO...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.