Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIDAN UPOZORAVA IGRAČE: Ne sme da bude euforije

Tri vezana ligaška poraza Barselone u ptpunosti su vratila u šampionsku trku Atletiko i Real, a trener tima sa Santjago Bernabeua upozorio je svoje igrače da zbog toga ne bi smeli da budu euforični.

Kako piše Marka francuski stručnjak je na jučerašnjem treningu opomenuo igrače da ne obraćaju pažnju rezultate suparnika, mišljenje novinara i navijača, već da samo razmišljaju o svojim igrama.

NI BLIZU SLAVNOM OCU: Zidanov sin se uplašio lopte i okrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << d*** (VIDEO)

Zidan je igračima napomenuo da još uvek ništa nije osvojeno uprkos tome što postoji šansa da ovo bude jedna od uspešnijih sezona “kraljevskog kluba” pošto je na samo bod zaostatka za Barselonom na pet kola pre kraja Primere, a pored toga je uspeo i da se plasira u polufinale Lige šampiona.
‘SRPSKI LACIO’: ‘Zlatni orlić’ uči saigrače narodnjake (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.