ŽENA SA MU*** Milica Dabović pozirala u muškom donjem vešu /FOTO/

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA SA MU*** Milica Dabović pozirala u muškom donjem vešu /FOTO/

Naša košarkašica Milica Dabović ne prestaje sa provokativnim fotografijama koje postavlja na Instagram i isto takvim komentarima.

Uzun Mirkova 10 ZENE S MUDIMA ❤️

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Nov 26, 2015 at 10:10am PST

Kapitenka reprezentacije Srbije zbog polomljenog prsta leve ruke nije bila sa saigračicama u Luksemburgu, a slobodno vreme iskoristila je za izložbu u Beogradu.

Kako je Milica u pitanju, to nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo kakva izložba, već je pozirala u muškom donjem vesu uz provokativan komentar.

"Žene s mu***", napisala je Dabovićeva uz fotografiju na Instagramu.

U pitanju je izložba beogradske fotografkinje Aleksandre Popović. Ona je prikazala radove iz svog poslednjeg projekta predstavljajući 29 žena, među kojima je i Milica. One su pokazale hrabrost (mu**) kako bi uspele da prevaziđu neke probleme ili kako bi ostvarile ciljeve u svetu projektovanom po muškim standardima.

Kroz analizu ženstvenosti idejno i jasno u realizaciji, dala je novu definiciju muškog belog donjeg veša kao simbola moći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKO IZGLEDA ŽENA SA M..... Milica Dabović pozirala u muškom donjem vešu

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović nastavlja sa provokativnim fotografijama i komentarima na društveniom mrežama...Dabovićeva zbog polomljenog prsta leve ruke nije bila sa saigračicama u Luksemburgu, a slobodno vreme iskoristila je za izložbu u Beogradu, na kojoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.