Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN POSAO: Radnički zaradio da preživi

Radnički iz Niša prodao je prvog igrača u ovom prelaznom roku, čime ja zaradio novac za normalno funkcionisanje sledeće sezone.

Srpski reprezentativni golman Aleksandar Jovanović novi je član Orhusa. To je danas u Beogradu potvrđeno posle sastanka sportskog direktora danskog kluba Jensa Andersona i čuvara mreže. Ugovor je potpisan na četiri godine, a Jovanović će u Dansku 1. jula.
Zadovoljno ruke trlja i Radnički. Nišlije su zaradile 215 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << evra. To će “Realu sa Nišave” dobro doći da isplati dugovanja i skine zabranu FS Srbije za registraciju novih fudbalera.Orhus je prethodnu sezonu završio na tek 9. mestu u tamošnjem prvenstvu.
The post ZAVRŠEN POSAO: Radnički zaradio da preživi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novi golman Srbije završio u Danskoj

Izvor: B92, 28.Maj.2016

Dosadašnji golman Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović novi je fudbaler Danskog Orhusa sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Posle fenomenalne sezone u dresu Radničkog dobio je i poziv selektora Slavoljuba Muslina, a sada je došao i do stranog angažmana. Superligaš sa Nišave će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.