ZASLUŽENA PAUZA: Dok igrači odmaraju, uprava Surduličana vrši pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASLUŽENA PAUZA: Dok igrači odmaraju, uprava Surduličana vrši pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Nakon burnog završetka sezone i izuzetnog zalaganja kojim su došli do dobrih rezultata u plej-autu, prvotimci Radnika otišli su na zasluženu pauzu.

Start naredne sezone za surduličke superligaše trebao bi da bude 14.jun, kada će se krenuti prozivkom igrača i pristupiti pripremama za sezonu 2017/18 najelitnijeg ranga takmičenja.
Druženje sa najboljima u srpskom fudbalu Radnik planira da nastavi drugačije no u ovoj godini. Kako je stav kluba da nastavi saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa sadašnjim trenerom i čitavim stručnim štabom, da produži ugovore sa aktuelnom postavkom igrača i dovede nekoliko ključnih pojačanja, planovi su nikako drukčiji od napadanja gornjeg dela tabele Super lige Srbije.

Dok traju dani pauze, paralelno kreće i uredjenje stadiona. Najpre se krenulo sa sredjivanjem travnate površine, zamenom oštećenih delova, a sve u skladu sa kalendarski predvidjenim terminima za razne tretmane podloge za igru. Sve aktivnosti sprovode se uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima, ali sve mora biti gotovo do početka naredne sezone.
The post ZASLUŽENA PAUZA: Dok igrači odmaraju, uprava Surduličana vrši pripreme za narednu sezonu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.