ZASEDALA KOMISIJA ZA LICENCIRANJE: Odlučeno da li su VEČITI RIVALI ispunili USLOVE za Evropu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASEDALA KOMISIJA ZA LICENCIRANJE: Odlučeno da li su VEČITI RIVALI ispunili USLOVE za Evropu!

Odluka doneta na osnovu relevantnih kriterijuma.

Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o tome koji timovi su ispunili uslove za igranje u Evropi u sezoni 2017/2018

PRED PUT U KRUŠEVAC: Grofu sve JASNO! (FOTO)

POSLE DERBIJA MU JE BILO NA VRH JEZIKA: Nikolić je danas OTVORIO DUŠU (FOTO)

Komisija je na sednici održanoj 20. aprila 2017. godine donela odluku da na osnovu relevantnih kriterijuma omogući licencu za UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenje u sezoni 2017/18. sledećim klubovima: Crvenoj zvezdi, Partizanu, Napretku, Javoru, Voždovcu i Čukaričkom.

Uz Metalac iz Gornjeg Milanovca, pomenutih šest klubova je ispunilo i kriterijume za takmičenje u Super ligi Srbije.

To praktično znači da će do kraja prvenstva, odnosno do zasedanja drugostpene komisije, razloga za brigu imati Mladost iz Lučana, Radnički iz Niša i Vojvodina. Oni su aplicirali za učešće u Evropi, ali za sada nisu prošli poslednji filter.

Na sajtu FSS se navodi da su klubovi ozbiljno pristupili postupku licenciranja i da su prevaziđeni brojni problemi iz prošlosti. T

Na osnovu izveštaja eksperata, razmatrani su dokazi u vezi sa sportskim, infrastrukturnim, personalno-administrativnim, pravnim i finansijskim kriterijumima. Pomenuti klubovi su apsolutno zadovoljili sve kriterijume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.