Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA ROBIJU: Navikli smo da Džoj Barton ‘kosi’, sada je on završio u bolnici (VIDEO)

Da li postoji grubilji igrač na “ostrvu” od Džoja Bartona, teško, ali je sada kontraverzni veszista dobio milo za drago.

Verovali ili ne, na meču Kilmarnok i Rendžers došlo je do starta za zatvor, a u celoj priči je učestvovao Džoj Barton. Ipak, iako smo navikli da je uvek on “siledžija”, sada su uloge zamenjene. Naime, Englez je bio žrtva starta Tejlora, koji je odmah dobio crveni karton. Ipak, bar je Bartonu pokazao kako je to biti grub i kako je voziti se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sanitetom do bolnice…

Adam Frizzell With A Horror Tackle vs Joey Barton! by wifutty
The post ZA ROBIJU: Navikli smo da Džoj Barton ‘kosi’, sada je on završio u bolnici (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.