ZA NJEGA NUDE MILIONE: Zna se gde će Monakov VUNDERKIND igrati sledeće sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJEGA NUDE MILIONE: Zna se gde će Monakov VUNDERKIND igrati sledeće sezone (FOTO)

Kneževi će za plasman u finale igrati protiv Juventusa.

Kilijan Mbape igraće za Monako i sledeće sezone. Tako barem tvrdi Ludovik Žili, koji je predstavljao Kneževe na žrebu za polufinale Lige šampiona. Za mladog ofanzivca francuskog kluba zainteresovani su brojni klubovi, a najviše se spekuliše sa imenima Real Madrida i Mančester junajteda.

- Ima ugovor sa Monakom i biće u klubu i sledeće godine. Sa njim moramo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mirni i strpljivi, pošto je veoma talentovan - rekao je Žili, koji je igrao za Monako i Barselonu.

Ludovic Giuly is confident Kylian Mbappe will stay at #Monaco for 'one more year' #RealMadrid #MUFC https://t.co/d0jrvB4iUW pic.twitter.com/cxmSzpZRrS

— footballespana (@footballespana_) April 21, 2017

Osim o momku koji je zaludeo fudbalsku Evropu, Žili je pričao i o sledećem protivniku, a to je Juventus.

- Dobili smo teškog protivnika. Mi smo od svih polufinalista najmanji tim, ali ćemo da se borimo u dve utakmice. Oni su moćan tim, a mi nemamo iskustva. Videćemo šta će da se desi.

Više o izvlačenju parova pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.