WTA Madrid: Ana, Azarenka i Kvitova na terenu

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA Madrid: Ana, Azarenka i Kvitova na terenu

Elena Vesnina i Petra Kvitova igraju jedan od najzanimljivijih mečeva drugog dana takmičenja u Madridu.

Vesnina je kroz kvalifikacije došla kroz ovaj turnir, ali veoma dobro znamo koliko ona ume da bude neprijatna po zvučnije i bolje rangirane protivnice. Videćemo kako će njena napadačka igra proći u Madridu.

Posle će na teren Viktorija Azarenka i simpatična Aliz Korne. Nakon svega što se dešavalo u nedelju, Azarenka sigurno neće ući opušteno u ovaj duel. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Beloruskinja se lepo odmorila nakon pobeda u Indijan Velsu i Majamiju, ali to može da bude mač sa dve oštrice, vrlo je moguće i da je malo "zarđala".

Sigurno će se tražiti karta više za novu miljenicu Španije, treći nosilac Garbinje Mugurusa igra protiv Irine Begu iz Rumunije. Naravno, neće ovo biti lak posao za Mugurusu, mada bi sve osim njene pobede bilo iznenađenje. Na drugom terenu, takođe je veliki favorit Karolina Pliškova protiv Kristine Mekhejl.

Negde oko 18:00 na teren će i Ana Ivanović protiv Luize Kiriko, koja je došla iz kvalifikacija. Opet, Ana mora da bude oprezna, ali ako ništa drugo, već je prošla jedan meč i navikla se i na teren i na uslove. Podsetimo i to da je, na žalost, Jelena Janković već završila takmičenje u španskoj prestonici.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.