Otkazana regata za osobe sa invaliditetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016, 04:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana regata za osobe sa invaliditetom

Međunarodna Drinska regata za osobe sa invaliditetom koja je danas trebalo da startuje od mesta Vrhpolje pored Ljubovije otkazana je zbog niskog vodostaja reke Drine.

"Svima nam je žao što se ovaj put osobe sa invaliditetom nisu spustile čamcima niz Drinu, ali mi je drago što su se ljudi družili", rekao je ministar za rda, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin koji je i pored toga što je regata otkazana došao u etno selo Vrhpolje, gde je razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i fotografisao se sa osobama sa invaliditetom.

Drina mora da pripada svakome od nas, i osobama sa invaliditetom, rekao je Vulin i dodao da su te osobe danas pokazale da su oni važan deo našeg društva, a ne nečiji teret i opterećenje zajednice.

On je ponovio da mu je žao što regata nije uspela i dodao da je siguran da će sledeći put biti bolje.

Predsednica sportsko-rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom "Sve je moguće" Milada Lazić je zahvalila Vulinu koji je i pored toga što je regata otkazana došao.

"To nam je dalo snagu i ohrabrilo nas", rekla je ona i poručila da je važno da poštujemo i razumemo jedni druge, jer samo tako možemo sve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.