Vulin ministar odbrane, Đorđević ministar rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin ministar odbrane, Đorđević ministar rada

Resor odbrane u budućoj vladi Ane Brnabić trebalo bi da vodi dosadašnji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, saznaje Tanjug.

Tu informaciju i formalno je potvrdio dosadašni ministar odbrane Zoran Đorđević, izjavom da mu je Brnabićeva poverila da vodi resor koji je do sada vodio Vulin - rada i socijalne politike.

"Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja", rekao je Đorđević za Alo.

Kako je u međuvremenu Skupština usvojila Izmene zakona o ministarstvima, kojim su ustanovljena dva nova resora - za ekologiju i evropske integracije, polako se nazire i strukturni i personalni sastav nove vlade.

U nju će, prema ranijim Tanjugovim saznanjima, najverovatnije kao novo lice ući Goran Trivan, koji bi trebalo da vodi ministarstvo ekologije.

Dosadašnja ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije, Jadranka Joksimović, vodiće ministarstvo za evropske integracije.

Resor državne uprave i lokalne samouprave, prema istom izvoru, preuzeće Branko Ružić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević potvrdio: Menjam Vulina u Ministarstvu rada

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017

Vučićevi ministri Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević zameniće funkcije - prvi se seli na čelo Ministarstva odbrane, drugi u Ministarstvo rada, piše Alo. Ovu informaciju prenose i drugi beogradski mediji...Ministar odbrane Zoran Đorđević potvrdio je za ovaj list da će u vladi Ane Brnabić preuzeti...

Nastavak na N1 televizija...

Naslovne strane za 27. jun 2017.

Izvor: Beta, 27.Jun.2017, 09:11

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka, 27. juna, najviše pišu o formiranju nove Vlade Srbije i o budućim ministarskim rešenjima.   ALO  -  "Skot pobesneo - ne dajte vojsku Vulinu", o tome da se ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot "buni jer će Aleksandar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.