Vujošević: Za regularnost i poštenje

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Za regularnost i poštenje"

Duško Vujošević očekuje da njegova ekipa odigra što je bolje moguće u meču sa Vojvodinom.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujšević rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine pokušati da odigra dobro iz samopoštovanja, ali i zbog regularnosti takmičenja u Superligi Srbije.

"Ovakav broj utakmica dovodi do devalvacije intersaovanja i neke vrste dosade, ali moramo da se izdignemo iz te situacije, da igramo kvalitetno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobijamo utakmice. Iz samopoštovanja želimo da dobro odigramo pred svojim na vijačima, ali iz bog regularnosti, pošto se Vojvodina bori za četvrto mesto, igraćemo angažovano kao protiv Mege ili bilo kog protivnika", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizan će sutra dočekati Vojvodin u Hali Pionir od 18.00 u 12. kolu Superlige Srbije.

Vujoešević je rekao da je Vojvodina napravila bolji rezultat, nego što se predviđalo pre početka takmičenja.

"Imaju dobre pojedince, ali najbolje funkcionišu kao grupa. U utakmica protiv određenih ekipa nedostatak kvaliteta su nadokađivali velikom borbenošću", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih dodao je da zbog gustog rasporeda nema mnogo prostora da "doterivanja" igre i da će u svakoj utakmici biti male adaptacije u odnosu na protivnika.

Vujošević je rekao da će utakmicu protiv Novosađana propustiti Nemanja Bezbradica zbog bolesti.

Upitan da prokomentariše neslaganje FIBA-e i Evrolige i na čijoj treba biti strani, Vujošević je rekao "mi ćemo biti za onoga koji pobedi".

"To je moralno, s obzirom na to o kakvim se subjektima radi", rekao je Vujošević kroz smeh.

Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je da crno-beli u utakmicu sa Vojvodinom ulazi "maksimalno oprezno".

"Vojvodina se kroz celo takmičenje pokazala kao ozbiljan tim i to su rezultati pokazali. Oni nisu za potcenjivanje. U igri su za četvrto mesto, koja obezbeđuje Jadransku ligu sledeće sezone. Na dva dana se igraju utakmice, troši se više energije i teže se motiviše, ali mi u utakmicu ulazimio maksimalno oprezno, sa željom da odigramo dobro i da zabeležimo još jednu pobedu", rekao je Tepić.

Partizan je u dosadašnjem toku prvenstva Srbije zabeležio 10 pobeda i jedan poraz, dok Vojvodina ima pet trijumfa iz 11 mečeva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.