Vujošević: Igokea je neugodan rival

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Igokea je neugodan rival

Nastavlja se takmičenje u ABA ligi.

Šef stručnog štaba Partizana NIS na redovnoj konferenciji za medije uoči meča šestog kola ABA lige pričao je o narednom protivniku i istakao je da Igokea ima dobro selektiranu ekipu u odnosu na znatno smanjeni budžet, kao i da su poslednjim mečevima pokazali znatno kvalitetniju igru:

"Sa Cedevitom su igrali na jednu loptu i to u trenutku kada je rival ispucao bonus kikseva, što nije za potcenjivanje. Sigurno je da ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << koje igraju dve utakmice nedeljno i imaju teška putovanja u Evrokupu i Evroligi, imaju i hendikep u odnosu na timove koji igraju jednom sedmično. To mogu da izdrže ekipe koje imaju pun roster, dva tima koja mogu da se rotiraju. Kod nas to nije slučaj. Imali smo teško putovanje u Jerusalim i utakmicu protiv jakog protivnika, a sada nas čeka još jedan neugodan rival", najavio je duel sa Igokeom trener srpskog šampiona Duško Vujošević.

Strateg kluba iz Humske ponovo je konstatovao da njegov tim podiže igru, što se jasno moglo videti na utakmici u Jerusalimu:

"Pokazali smo to protiv Hapoela, tima koji je pravljen za Evroligu. Odigrali smo dobar meč u najvećem delu utakmice, ali nažalost izostala je pobeda. Ona bi nam mnogo značila u psihološkom smislu, zbog samopouzdanja. Ipak, dobra igra daje nadu da i u ovom sastavu možemo bolje, a da ćemo sigurno igrati još kvalitetnije kako se budemo kompletirali", zaključio je trener crno-belih.

Meč između Igokee i Partizana NIS zakazan je za nedelju, 2. novembar, sa početkom u 19 časova, uz direktan televizijski prenos na kanalu "Sportklub".

PAROVI ŠESTOG KOLA

Subota:

Levski - Krka (17č)

Union Olimpija - Metalac Farmakom (19č)

Nedelja:

Cibona - Solnoki Olaj (17č)

MZT - Cedevita (18č)

Igokea - Partizan NIS (19č)

Crvena zvezda Telekom - Budućnost VOLI (21č)

Ponedeljak:

Mega Vizura - Zadar (20:30č)

(foto: KK Partizan)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.