Vučković: Cilj za ovaj ciklus su četiri boda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučković: Cilj za ovaj ciklus su četiri boda

Reprezentativci Srbije posle pobede protiv Crne Gore na startu kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. s optimizmom očekuju i drugu utakmicu, protiv Izraela u nedelju.

"Danas krećemo na put u Izrael. Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela na čelu sa našim trenerom igra jako brz i temperamentan rukomet , međutim, mi idemo da odigramo još bolji meč“, istakao je vršilac dužnosti selektora Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dejan Perić.

On je dodao da u odnosu na sastav protiv Crne Gore, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić.

"„Ako budemo ispoštovali naš dogovor iz svlačionice, siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda, kako bismo spremnije dočekali nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom"“, rekao je srednji bek nacionalnog tima Srbije Nenad Vučković.

On je dodao da je veoma zadovoljan "pozitivnim ambijentom iz Pionira". "Publika nam je bila dodatni motiv. To je bila prva i najbitnija utakmica“, zaključio je Vučković.

Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kod kuće, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će ugostiti selekciju Izraela.

Evropsko prvenstvo za rukometaše igra se u Poljskoj u januaru 2016. godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Selekcija Srbije igra protiv Izraela drugi meč kvalifikacija za EP u nedelju od 19,45 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlovi’ orni idu za Izrael

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014

Rukometaši Srbije posle pobede nad Crnom Gorom na startu kvalifikacija za EP 2016. s optimizmom očekuju i drugu utakmicu, protiv Izraela, u nedelju.. FOTO: STARSPORT.. - Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela na čelu sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.