Vučković: Cilj je da ovaj ciklus završimo sa tri boda

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučković: Cilj je da ovaj ciklus završimo sa tri boda

Rukometaš Srbije Nenad Vučković rekao je da je reprezentacija Srbije dovoljno iskusna i da protiv Izraela može da odigra dobar meč.

Aduti Srbije: Momir Rnić i Nenad Vučković

 

"Ako budemo ispoštovali dogovor iz svlačionice siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa četiri boda, kako bismo spremnije dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom", rekao je Vučković.

 

Reprezentativci Srbije su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine pobedili Crnu Goru, a danas putuju za Izrael gde se u nedelju sastaju sa reprezentacijom te zemlje.

 

"Danas krećemo na put u Izrael. Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela igra jako brz i temperamentan rukomet na čelu sa našim trenerom, međutim mi idemo da odigramo još bolju utakmicu", istakao je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije.

 

Perić je dodao da u odnosu na sastav u meču sa Crnom Gorom, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić. Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kući, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će

ugostiti selekciju Izraela.

 

Evropsko prvenstvo za rukometaša igra se u Poljskoj u januaru 2016. godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.