Vučica grize za drugo mesto: Roma na pogon Dumbije i Florencija bolja od Đenove

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" grize za drugo mesto: Roma na pogon Dumbije i Florencija bolja od Đenove

Fudbaleri Rome i dalje se istinski bore za drugo mesto u Seriji A, a to su dokazali u 34. kolu pobedom nad Đenovom od 2:0.

Lacio je pre početka ovog kola bio na vicešampionskom mestu, ali je Roma trijumfom preuzela poziciju, pa je sada pitanje da li će i ostati tu, a za to im treba da gradski rival ne slavi protiv Atalante.

"Vučica" je protiv Đenove došla do vođstva u 35. minutu nakon velike greške veznih igrača gostujuće ekipe. Sejdu Dumbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je preuzeo loptu, sam se upustio u duel sa tri defanzivca, prevario jednog, a zatim uputio udarac koji Perin nije mogao da brani.

Đenova se trudila, imala svoje prilike, na kraju utakmice i veći posed lopte, ali im to ništa nije značilo shodno tome da je Alesandro Florenci u trećem minutu nadoknade ponovo zatresao mrežu i tako postavio konačnih 2:0.

Serija A, 34. kolo

Sampdorija - Juventus 0:1 (0:1)


(Vidal 32)

Sasuolo - Palermo 0:0

Nedelja:


Roma - Đenova 2:0 (1:0)

(Dumbija 35, Florenci 90+3)

15.00 Atalanta - Lacio

15.00 Fjorentina - Ćezena

15.00 Verona - Udineze

15.00 Inter - Kjevo

20.45 Napoli - Milan

Ponedeljak:

20.45 Kaljari - Parma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Vučica" grize za drugo mesto, Inter sve dalji od Evrope, Srbima uglavnom po bod

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Fudbaleri Rome i dalje se istinski bore za drugo mesto u Seriji A, a to su dokazali u 34. kolu pobedom nad Đenovom od 2:0...Lacio je pre početka ovog kola bio na vicešampionskom mestu, ali je Roma trijumfom preuzela poziciju, pa je sada pitanje da li će i ostati tu, a za to im treba da gradski rival...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.