Vučić pred Elbasan: Prvo da vidim ko dolazi...

Izvor: Mondo, 06.Okt.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pred Elbasan: Prvo da vidim ko dolazi...

"Nisam odlučio da li ću ići", rekao je premijer Srbije dva dana pre utakmice Albanija – Srbija u Elbasanu.

Foto: Tanjug, Marko Đoković

Premijer Srbije Aleksadnar Vučić izjavio je danas da će o odlasku na fudbalsku utakmicu reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu odlučiti kada bude znao ko će od zvanica prisustvovati utakmici.

"Nisam odlučio da li ću ići, jer čekam da vidim ko će biti prisutan. Sačekaću da dobijem informaciju iz kabineta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (premijera Albanije Edija) Rame, pa ću doneti odluku", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Smederevu.

A večeras će možda, dodao je, posetiti srpske fudbalere pred njihov odlazak u Albaniju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VUČIĆ JOŠ NIJE PRELOMIO: O odlasku u Elbasan odlučujem kada vidim ko će biti prisutan

Izvor: Kurir, 06.Okt.2015

Nisam odlučio da li ću ići, jer čekam da vidim ko će biti prisutan - rekao je Vučić...SMEDEREVO - Premijer Srbije Aleksadnar Vučić izjavio je danas da će o odlasku na fudbalsku utakmicu reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu odlučiti kada bude znao ko će od zvanica prisustvovati utakmici..."Nisam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.