Vučić o SPS-u: To mi je, valjda, hvala!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o SPS-u: To mi je, valjda, hvala!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Socijalistička partija Srbije (SPS) očigledno nema drugi program osim mržnje prema njemu, i da mu tako zahvaljuju što ih je dve godine držao na vlasti, a da nije morao.

Vučić je u izjavi za izdanje lista Blica za ponedeljak, prokomentarisao to što su ispred beogradske Arene uoči izborne konvencije socijalista, trubači u majicama s natpisom "SPS Surdulica" pevali "Vučiću, pederu".

"Dobro je kad vidite šta stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << misle o vama. To mi je valjda hvala što sam ih dve godine držao na vlasti, a da nisam morao", kazao je Vučić.

Premijer smatra da socijalisti ne bi tako nešto skandirali onima koje vide na istoj strani.

"Sve najbolje im želim. To pokazuje ko je bio u pravu kada je od početka govorio šta može da se desi", rekao je Vučić.

On je rekao i da na uvrede neće odgovarati uvredama.

Lider socijalista Ivica Dačić nije danas komentarisao događaj ispred Arene, ali je potpredsednik SPS-a i ministar u aktuelnoj vladi Aleksandar Antić za Blic izjavio da je premijeru upućeno izvinjenje i upitao da li je reč o organizovanoj provokaciji.

"15 primitivaca ne mogu biti važniji od 25.000 ljudi koji su na našem skupu podržali koaliciju SPS-JS. Pitanje je zašto su oni u vreme početka skupa i dalje bili na platou, ko ih je snimio i da li je reč o orgnizovanoj provokaciji, s idejom da se unese tenzija u odose SPS-a i SNS-a", kazao je Antić.

Vučić se izvinio ženi iz Bora koju je uvredio Spaskovski

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić uputio je večeras javno izvinjenje jednoj ženi iz Bora, koju je nedavno uvredio direktor RTB Bor i član SNS Blagoje Spaskovski.

"U ime SNS i u lično ime, najiskrenije se izvinjavam gospođi iz Bora koju je Blagoje Spaskovski uvredio", objavio je Vučić večeras na tviteru.

U medijima i na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kojem Spaskovski predvodi grupu aktivista SNS, koji pokušavaju da postave stranački transparent na ogradu jedne privatne firme i tom prilikom direktor RTB Bor glasno je vređao zaposlene u toj firmi, koji su se protivili njihovoj akciji.

"Marš odavde da te ne vidim više, vidi kako si ružna", doviknuo je tom prilikom Spaskovski jednoj ženi koja je zahtevala da aktivisti SNS ne postavljaju pano na ogradu firme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Jedini program im je mržnja, ne odgovaram uvredama

Izvor: Studio B, 11.Apr.2016

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da SPS nema drugi program osim mržnje prema njemu, ali i da im neće odgovarati uvredama..."Dobro je kad vidite šta stvarno misle o vama. To mi je valjda hvala što sam ih dve godine držao na vlasti, a da nisam morao", rekao je Vučić za današnji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.