Vučić : Za Nacionalni stadion izdvajamo 150 miliona evra

Izvor: Press, 09.Okt.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić : Za Nacionalni stadion izdvajamo 150 miliona evra

Vučić je izjavio da će Vlada izdvojiti 150 miliona evra ako poštoji želja da fudbalska reprezentacija dobije Nacionalni stadion.
          On je na pitanje reprezentativca Nemanje Matića kada će dobiti novi stadion, rekao da je spreman da vlast u naredne tri godine izdvoji 150 miliona evra. "Ne znam da li može da se preuredi Zvezdin ili Partizanov stadion, ali tu bi bilo svađe. Tih 150 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bi bilo dobro trošenje novca i nisu bačene pare. FSS mora da spremi rešenje", rekao je Vučić novinarima u Staroj Pazovu. On je naglasio da će novi stadion morati da bude najbolji u regionu i da prima 50 ili 60.000 ljudi. Premijera je intersovalo koliko je novca potrebno, a predsednik FS S Tomislav Karadžić mu je rekao da će FIFA i UEFA donirati oko 15 miliona, a da je za stadion potrebno 250 miliona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.