Vučetić naljutio asa: Ronaldinjo napustio stadion posle izmene u prvom poluvremenu

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučetić naljutio asa: Ronaldinjo napustio stadion posle izmene u prvom poluvremenu

Fudbaleri Keretara izgubili su od Pačuke sa 2:0 u prvom meču polufinala meksičke Klausure, a meč je za legendarnog Ronaldinja bio završen već u prvom poluvremenu zbog izmene.

Pre samo nekoliko dana, Ronaldinjo je očarao fudbalsku planetu novim spektakularnim potezima, a sada je meč za njega prerano bio završen. Naime, domaćini su imali 2:0 već u 39. minutu, malo kasnije je Rikardo Osorio dobio crveni karton, pa je trener Keretara Manuel Vučetić napravio prinudne izmene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ubacio je u igru Sepulvedu i Martineza uzmesto Nelsona i Ronaldinja, koji nije otišao na klupu, već direktno u tunel, a onda je ekspresno napustio stadion. Vučetić je želeo da sa igračem manje barem održi ovaj rezultat, kako bi šansu tražio u revanšu sledećeg ponedeljka.

Meksički mediji spekulišu da je sve izvesniji odlazak Ronaldinja u američku MLS ligu, naročito posle ovog poteza kojim su narušeni odnosi u ekipi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) BRAZILCU PUKO FILM: Pogledajte kako je hrvatski trener naljutio Ronaldinja

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

MEKSIKO - Fudbaler Keretara i slavni brazilski igrač Ronaldinjo našao se na stubu srama u Meksiku...Lokalni mediji navode da se Ronaldinjo naljutio kada ga je trener Keretara Manuel Vučetić zamenio tokom prvog poluvremena na meču protiv Pačuke u prvom duelu polufinala Klauzure...Pačuka je u 39....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.