Vraća se Kobi Brajant

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Kobi Brajant

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kobi Brajant vraća se na parket posle devet meseci pauze.

Zvezda Los Anđeles Lejkersa najavila je da će igrati protiv Jute Džeza u prvom predsezonskom meču u nedelju.

Tridesetsedmogodišnji bek pauzirao je od januara zbog povrede desnog ramena, a zbog različitih povreda u poslednje dve sezone odigrao je samo 41 utakmicu.

"Definitivno igram. Osećam se odlično, u formi, snažno, zdravo. Dugo nisam igrao, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je vreme za to. Ako možeš da treniraš, možeš i da igraš", rekao je Brajant.

U predstojećoj sezoni Kobi bi trebalo da bude rasterećeniji u organizovanju napada u odnosu na prethodne godine, jer se očekuje da deo tereta preuzme drugi pik sa drafta Deanđelo Rasel.

"Ne volim ogranizovanje napada, mrzim to. Bivši trener Fil Džekson me terao to da radim pre mnogo godina, pa sam naučio, da kreiram ofanzivni trougao. Znate koliko volim da šutiram. Zašto bih dođavola želeo da postavljam napad? Nisam igrao sa istinskim plejmejkerima odavno, a Deanđelo je fantastičan", rekao je Kobi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.