Voždovac protiv Spartaka za četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac protiv Spartaka za četvrtfinale Kupa Srbije

U meču osmine finala Kupa Srbije Voždovac će na "krovu" dočekati Spartak, a pred ovaj meč Jovan Stojanović kaže da je ekipa spremna da iza sebe ostavi ligaški meč sa Vojvodinom i krene napred.

"Igramo dobro ali nas rezultat neće. Protiv pojedinih ekipa smo i dominirali, ali možda ni sreća nije htela na našu stranu. Dolazi nam na noge neugodna ekipa Spartaka, koja je veoma nezgodan rival. Međutim, nadam se da ćemo na svom stadionu i pred svojom publikom ovom utakmicom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uspeti da prekinemo loš niz", kaže Stojanović.

Voždovac je, pored besplatnog ulaza, za svoje navijače pripremio još jedno lepo iznenađenje - pred početak meča sa Spartakom klub će predstaviti svoju novu himnu.

Prvi meč osmine finala Kupa Srbije odigrali su u utorak Žarkovo i Partizan, a crnobeli su slavili 2:0 i plasirali se u četvrtfinale.

U sredu se igraju i preostali dueli osmine finala, a sastaju se Novi Pazar - Vojvodina, Čukarički - Javor, Mladost - Rad, Jagodina - Borac, Radnik - Sloboda i Crvena zvezda - Borča.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.