Votford odbio astronomsku ponudu za napadača!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford odbio "astronomsku" ponudu za napadača!

Vlasnik kluba Đino Poco očigledno planira velike stvari sa ovom ekipom.

Džud Odion Ihalo ostaje na "Vikaridž  roudu" i naredne sezone, u to više nema sumnje.

Danas je na adresu "Stršljenova" stigla ponuda od čak 37.5 miliona funti za usluge nigerijskog napadača.

Ponudu je poslao kineski Šangaj SIPG, koji je juče potvrdio i dolazak Brazilca Hulka u svoje redove, takođe za "astronomsku" sumu od 41,85 miliona britanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novčanica.

Ipak, iz uprave kluba su rešeni da ne prodaju svoje najbolje pojedince, te su ovu ovu ponudu odbili!

Nedavno su iz kluba odbili i nekoliko velikih ponuda Lester Sitija za kapitena Troja Dinija. "Šuškalo" se da je Ranijerijeva ekipa nudila čak 25 miliona funti za usluge engleskog napadača.

Macari će naredne sezone po svemu sudeći imati najbolje igrače iz prethodne takmičarske godine na raspolaganju ali će mu uprava ispuniti i nekoliko želja.

Klub je več pojačao Ajzak Sakses koji dolazi iz "bratske" Granade, a na pragu kluba su i Džerom Sinkler iz Liverpula, kao i defanzivac Genka Kristijan Kabasele.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lester - Ništa od Troja Dinija

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016

Pokušaj 'Lisica' da dovedu kapitena Votforda u svoj tabor je propao...Izdašna ponuda od čak 25 miliona funti koju je poslao aktielni šampion Engleske na 'Vikaridž Roud' za Dinija je odbijena, a snažni napadač ostaće veran 'Stršljenovima'...On je danas potpisao novi petogodišnji ugovor sa Votfordom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.