Vošo, oprez! Sampdorija se nije predala!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vošo, oprez! Sampdorija se nije predala!

Iako je u prvoj utakmici ostvarila fenomenalan rezultat, ekipa Vojvodine ne sme nikako da se opusti uoči revanša sa Sampdorijom.

I dok u domaćoj javnosti već ima mišljenja kako je Vojvodina već u Torinu (4-0) završila sav posao i da će revanš u Novom Sadu biti praktično samo formalnost, u Sampdoriji su silno motzivisani da poprave očajan utisak iz prvog meča i pokušaju da na ''Karađorđu'' uzvrate Novosađanima istom merom.

Naravno, ''Lale'' ne treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uplaše izjave iz Italije, imaju kapitalnu prednost, ali to ne znači da će ekipa Zlatomira Zagorčića moći da računa na nekakvo rutinsko odrađivanje posla.

''Videćete pravu Sampdoriju, čiji igrači 'pljuju krv' i bore se za svaku loptu. Napustićemo teren natopljen znojem'', poručio je sportski direktor Sampdorije Karlo Osti u izjavi za klupski kanal.

Zato Vošo, pamet u glavu!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.