Voša zaokružila tim: Aksentijević na Karađorđu!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša zaokružila tim: Aksentijević na "Karađorđu"!

Novosađani završili posao u prelaznom roku dovođenjem bivših igrača "večitih" rivala.

Foto: MN Press

Miran finiš prelaznog roka na "Karađorđu" i dva potpisa poslednjeg dana.

Ekipa Nenada Lalatovića od srede je jača za dvojicu ex igrača "večitih" rivala - sad već bivšeg ofanzivca Zvezde Nenada Gavrića i nekadašnjeg beka Partizana - Nikolu Aksentijevića.

Dok je novi krilni napadač "lala" već zadužio opremu, desni bek Aksentijević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (23) se zvanično drugi put vraća u Srbiju, s obzirom na to da je 2012. godine iz matičnog Partizana otišao u holandski Vitese, a 2015. iz OFK Beograda u belgijski Muskron.

Na poziciji kraj desne aut linije, Lalatovićev sastav nedavno je ostao bez prve opcije - Nemanje Miletića (Vesterlo), pa će ubuduće za njegovu poziciju konkurisati Aksentijević i Ivan Lakićević.

U poslednjim nedeljama prelaznog roka, Vojvodina je dovela i Filipa Kneževića iz Čukaričkog, a tim "potpisima" je dodatno ojačala konkurenciju u ekipi čiji je cilj borba za titulu, sudeći prema najnovijim porukama iz vrha kluba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.