Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Voša“ traži napadača

29.01.2015.foto:fkvojvodina.rs
Vojvodina je odlično statovala na zimskim pripremama u Turskoj i savladala Pogon iz Šćećina rezultatom 3-0,ali uprava ovog kluba i dalje radi na dovođenju neophodnih pojačanja za nastavak sezone:
Nama su pojačanja potrebna na određenim pozicijama, najpre kao zamene za Lazara Veselinovića i Marka Poletanovića. Znači, tražimo „špica“ i plejmejkera, eventualno i jednog štopera a želja je da pojačamo konkurenciju u timu .“-izjavio je Mićo Vranješ.
Napadač koji je već stigao u N.Sad ,Džon Meri,trenutno nije na raspolaganju treneru Zoranu Mariću,i trenira samostalno u SC Vujadin Boškov,i to je još jedna otežavajuća okolnost oko uigravanja ekipe za prolećni deo prvenstva.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.