Voša pojačala napad i odbranu!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša pojačala napad i odbranu!

Vojvodina u istom danu pojačala napad i odbranu. Stigli Nikola Antić i Marko Vukčević!

Foto: MONDO/M. Vujičić

Dok traju pregovori Vojvodine i Partizana oko dolaska Mirka Ivanića, klub iz Novog Sada je realizovao dva vrlo važna transfera.

Pred sam kraju prelaznog roka za Vojvodinu su potpisali Nikola Antić i Marko Vukčević!

Nikola Antić je bio levi bek sjajne generacije igrača do 19 godina koju je trenirao Ljubinko Drulović. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je prethodnu sezonu proveo u Jagodini u koju je došao iz Crvene zvezde. Međutim, ovaj igrač je ime stekao igrajući za Rad. On je sa Vojvodinom potpisao trogodišnji ugovor, a trebalo bi da bude zamena za Bojana Nastića koji još uvek pokušava da pronađe klub...

Što se tiče Marka Vukčevića on je mladi reprezentativac Crne Gore i dolazi iz ljubljanske Olimpije. Vukčević će narednih godinu dana provesti u Novom Sadu kao pozajmljen igrač.

Dok je igrao za Budućnost bio je na meti i Partizana, a Crvena zvezda je ovog leta htela da se "trampi" za njega sa Olimpijom, ali slovenački klub nije pristao da u suprotnom pravcu dođe Džoš Parker.

Da li su ovo i poslednji transferi koji stižu iz Novog Sada?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.