Voša našla zamenu Alivodiću

Izvor: Mondo, 31.Jan.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša našla zamenu Alivodiću

Novosađani brzo našli odgovor na pitanje: "Ko umesto Envera Alivodića?". Pregovori su u toku.

Foto: MN Press

Enver Alivodić napustio je pripreme Vojvodine, bez dogovora o produžetku saradnje. Odigrao je jedan kontrolni meč za "lale" i oprostio se sa dojučerašnjim saigračima.

"Alivodić je doneo odluku da ne prihvati našu konačnu ponudu. Kako sada stvari stoje, pregovori sa njim su okončani", rekao je funkcioner Vojvodine Mićo Vranješ, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preneo klupski sajt.

Ko će zameniti jednog od najboljih igrača Jelen Superlige? Novosađani, po svemu sudeći, imaju spreman odgovor na to pitanje.

"Preostaje nam da se fokusiramo na druge opcije, jer je prelazni rok još u toku. Ponovo smo aktuelizovali pregovore sa fudbalerom Donjeg Srema Aleksandrom Stanisavljevićem (na slici, zeleni dres), koji igra na poziciji desnog krila. On bi nam, u ovom momentu, bio adekvatna zamena za Envera Alivodića. Rezultate pregovora sa Stanisavljevićem očekuje u narednih dan, dva", objasnio je Vranješ.

Stanisavljević je rođen 1989. godine u Požarevcu. U Donji Srem je došao iz OFK Beograda, u kojem je proveo drugi deo takmičarske 2013/14. Prethodno je odigrao polusezonu u Slogi iz Petrovca na Mlavi, koja je bila njegov prvi klub u Srbiji.

Fudbalski se razvio u Austriji, gde je prošao omladinski pogon Rida, pa igrao za tamošnje klubove Volfsberger, Horn, Ostban i Beč. Početkom 2012. kratko je igrao za Zalaegeršeg iz Mađarske, a potom se vratio u Austriju, gde je nastupao za Zolenau i Forberts, iz kojeg je 2013. i došao u Petrovac na Mlavi.

Da li će karijeru nastaviti u Novom Sadu - znaće se brzo.

Fudbaleri Vojvodine treniraće u Beleku do 9. februara. Drugi deo superligaške sezone počinje 12 dana kasnije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.