Voriorsi se rešili Valasa

Izvor: MVP.rs, 02.Avg.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voriorsi se rešili Valasa

Iskusni košarkaš je trejdovan u Filadelfiju.

Golden Stejt je prethodne sezone stigao do naslova NBA šampiona prvi put nakon četiri decenije posta. Tim se tokom leta nije mnogo menjao. Dejvid Li je trejdovan u Boston kako bi Voriorsi mogli da ponude Drejmondu Grinu dugogodišnji ugovor, a u toj razmeni je u Oklend stigao Džerald Valas i njegova plata od 10 miliona dolara za sezonu 2015/16.

Bilo je jasno da će Voriorsi tražiti rešenje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << otarase skupog i nepotrebnog igrača, a u tome su i uspeli. Valas je trejdovan u Filadelfiju, uz novac i draft pikove, a u suprotnom smeru je krenuo Džejson Tompson. Košarkaš koji pokriva pozicije pod košem mogao bi da bude koristan u rotaciji Stiva Kera, a naredne sezone će zaraditi nešto manje od 6.5 miliona zelenih novčanica.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.