Volkot spreman za Liverpul?

Izvor: TV Arena Sport, 18.Dec.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkot spreman za Liverpul?

Teo Volkot je posle teške povrede kolena bio na terenu u novembru, samo da bi ponovo povredio preponu. Medjutim sada je najavljen za meč sa Liverpulom.

Volkot se danas vratio treningu, izdržao je čitav trening i postoji mogućnost da ga Venger uvrsti u tim koji će igrati protiv Liverpula.

Ipak, to će zavisiti od fitnes testa u subotu, koji će morati da prođu i Monreal i Čembrlen, koji su takođe lakše povređeni i postoji mogućnost da propuste >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sledeći meč.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite Premijer ligu.
Odaberite svog operatera na linku Arena Sport paket

Ostale susrete koje prenosimo uživo pogledajte na linku Live prenosi

Pratite nas na Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Falkao: Sviđa mi se Van Galova filozofija, boriću se za mesto u napadu

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Reprezentativac Kolumbije i napadač Mančester junajteda Radamel Falkao jedan je od mnogih igrača sa "Old Traforda" koji odsustvuje duže vreme zbog povrede, poslednji meč odigrao je u novembru protiv Hal sitija, kada je napustio igru zbog problema sa listom, a nateren se vratio proteklog vikenda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.