Vojvođani doputovali iz Beleka

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođani doputovali iz Beleka

Novosađani doputovali iz Beleka, gde su prošli najvažniju fazu priprema.

Ekipa Nenada Lalatovića odigrala je u Antaliji šest pripremnih utakmica i zabeležila dve pobede, dva remija i dva poraza. Uz treninge i kontrolne mečeve, "lale" su u Turskoj organizovale i oproštaj od kapitena Mirka Ivanića, koji je otišao u BATE i uz to su priredile i nekoliko dobrodošlica novajlijama, među kojima je poslednji stigao vezista Dušan Mićić.

Trener Novosađana bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << na čelu ekspedicije koja je u utorak sletela na beogradski aerodrom.

"Zadovoljan sam onim što je moja ekipa prikazala na poslednjem meču, kao što sam bio zadovoljan i svim što su prikazali na prethodnim utakmicama. Bilo mi je žao jedino to što smo na nekim susretima radili stvari koje se nismo dogovorili, zbog čega smo četiri gola primili zato što smo hteli da napravimo ofsajd.

To nikad nismo radili na treninzima, niti sam to tražio od igrača", rekao je Lalatović.

Podvlačeći crtu pod urađenim, mladi šef struke poručio je da njegov sastav nije bio nadigran ni u jednoj proveri.

Lalatović je podsetio da će tokom proleća voditi novi tim, pred kojim je period uklapanje. Prvi meč drugog dela prvenstva Voša će odigrati 20. februara, protiv Spartaka na "Karađorđu".

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Satnicu i raspored utakmica koje prenosimo uživo na našim televizijskim kanalima pogledajte na linku Direktni prenosi

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena u svetu posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama, kao i izveštaje sa utakmica, video klipove, galerije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.