Vojvodina jača napad: Stiže devetka Radničkog

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina jača napad: Stiže "devetka" Radničkog

Snažni napadač Nišlija priključiće se ekipi Nenada Lalatovića.

Foto: MN Press

Posle osam zimskih pojačanja u defanzivi i veznom redu, Vojvodina dobija novog igrača i u napadu.

Centarfor Radničkog iz Niša Nikola Ašćerić (24, 193) preseliće se u Novi Sad i činiti uz Ognjena Ožegovića ofanzivni tandem "lala".

To je potvrdio predsednik Radničkog Radan Ilić.

"Obavio sam juče u Beogradu razgovore sa Zoranom Šćepanovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsednikom Vojvodine. Poslednjeg dana prelaznog roka trebalo bi da bude realizovan transfer našeg napadača Nikole Ašćerića na 'Karađorđe'. Dogovoreno je obeštećenje od 30.000 evra", rekao je prvi čovek Nišlija za "Sportski žurnal".

Ašćerić je prošao kroz omladinski pogon Crvene zvezde, a seniorsku karijeru gradi od 2010, kada je počeo u novobeogradskom Radničkom. Do selidbe u Niš, pre godinu dana, nastupao je za Slaviju iz Sarajeva, austrijski Lakenbah, kao i za Zemun, Donji Srem, albanski Kastrioti i crnogorski Grbalj.

Ove sezone, novi napadač Vojvodine postigao je pet golova na 19 utakmica. Dogovorom transfera, on je postao deveti novi igrač "lala" ove zime, posle dolazaka Milana Stepanova, Dejana Melega, Milana Milinkovića, Nemanje Miletića, Dušana Jovančića, Filipa Malbašića, Dušana Mićića i Nikole Trujića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.