Vojvodina: Napašćemo Partizan!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina: Napašćemo Partizan!

Pomoćni trener Vojvodine Vladimir Gaćinović, uz pohvale Partizanu, kaže da novosadski tim ne dolazi u Beograd da igra "dekandentno", već da napadne.

Foto: MN Press

Partizan i Vojvodina će u subotu u Beogradu odigrati 149. prvenstveni duel! Podatak za svaki respekt, koji svedoči o dugoj tradiciji i rivalitetu dva kluba.

Partizan je uspešniji od Vojvodine: pobedio je 77 puta, 34 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmice završene su nerešeno, a 37 puta Vojvodina je radosna napuštala teren (gol-razlika 265:161 u korist crno-belih).

Zanimljivo, Vojvodina je jedini tim u Superligi koji Partizan ove sezone nije pobedio (u avgustu u Beogradu je bilo 3:1 za "lale", a u Novom Sadu je završeno bez golova).

Samim tim što je Vojvodina umela da zagorča život Partizanu, pogotovo poslednjih godina, u Humskoj su veoma oprezni, a iz Novog Sada stiže poruka: ne dolazimo da se branimo!

Pomoćni trener Vojvodine Vladimir Gaćinović rekao je na konferenciji za novinare da prema Partizanu postoji veliki respekt i zbog niza od 28 utakmica bez poraza, ali da "lale" u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd.

"Marko Nikolić radi izvanredan posa. Partizan ima i izvanredan napad, kadar i za mnogo jače lige. Sa Đurđevićem, Leonardom i Jankovićem, imaju moć i kreativnost, a sa Tavambom i visinu. Međutim, ići ćemo tamo da odigramo maksimalno", rekao je pomoćni trener Vojvodine.

Jedan od aduta "lala" je dobra atmosfera u timu (doduše, isto to krasi i crno-bele):

"Želim da se zahvalim našim igračima na tome što od samog dolaska ovog stručnog štaba rade maksimalno ozbiljno. Imamo izvanrednu atmosferu u svlačionici, a ta pozitivna energija se poprilično prenosi i na teren. Kada smo postigli drugi gol na poslednjoj utakmici, videli ste koliko je bilo izliva emocija i koliko smo se radovali. Ja sam i u najavi tog meča rekao da će pobedu ostvariti ona ekipa koja to više bude želela, a mislim da smo to bili mi. Ne volim da širim neki lažni optimizam i priče bez pokrića, ali mislim da imamo znanja, želje i kvaliteta da u Beogradu ne igramo dekadentan fudbal. Ne idemo tamo da se branimo i probaćemo da napadnemo Partizan. Znamo sve njihove dobre strane, neki igrači će im faliti, ali oni imaju širok roster, u kojem svako svakog može da zameni. Ipak, mi se prvenstveno oslanjamo na nas", ističe Gaćinović.

Za razliku od Marka Nikolića i njegovih saradnika, koji ne mogu da računa na trojicu standardnih (Everton i Marko Jevtović zbog kartona, Nemanja Miletić zbog povrede), u Vojvodini nemaju kadrovskih problema.

"Imamo sve igrače na raspolaganju. Posle utakmice protiv Napretka, manje zdravstvene probleme je imao Babić, koji je imao temperaturu, ali sada je sve u redu i verujem da će i on biti spreman. Utakmicu dočekujemo pozitivni, našpanovani i daćemo sve od sebe. Još šest kola je ostalo do kraja prvenstva i svaki bod nam je bitan, jer Evropa još nije obezbeđena. Verujem da ćemo sutra odgovoriti zahtevima koje Vojvodina i njeni navijači očekuju, odnosno da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu. Da li ćemo biti uspešni ili ne, to ne znam, ali znam da ćemo učiniti sve što možemo da igramo na gol više", rekao je Gaćinović.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u subotu od 17 časova na stadionu Partizana u Beogradu, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gaćinović: Našpanovani za gol više na JNA

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017

Vojvodina u subotu dolazi u Beograd na meč drugog kola doigravanja za šampiona Superlige Srbije u kome će im domaćin biti Partizan. Pred put u glavni grad, novinarima se u Novom Sadu obratio pomoćni trener Vojvodine Vladimir Gaćinović koji je najavio da Voša ne dolazi na JNA da se brani...Vladimir...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.