Vojislav Stanković: Znam da će me svi pamtiti po katastrofi

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Stanković: Znam da će me svi pamtiti po katastrofi

Nismo zaslužili da uđemo u anale na ovakav način, bili su bolji, ali ne i za četiri gola, poručio kapiten crno-belih Vojislav Stanković posle Bešiktaša

Imao je Partizan u svojoj 69 godina dugoj istoriji mnogo dobrih i loših generacija, ali aktuelna garnitura crno-belih sigurno nije zaslužila da uđe u almanahe kao ona koja je pretrpela najveći evropski poraz u Humskoj.

Na žalost igrača trenera Marka Nikolića, kapiten Vojislav Stanković i njegovi saigrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naleteli su na prejaku ekipu Bešiktaša, koja ih je pregazila rezultatom 0:4, a moglo je da bude još ubedljivije. U bliskoj, a pogotovo daljoj prošlosti imali su crno-beli mnogo slabijih timova, ali ispostavilo se da u četvrtak nisu imali sreće da izbegnu katastrofu koja ih je obeležila za ceo život.

- Nismo zaslužili da uđemo u istoriju na ovaj način, tim pre što smo imali stopostotnu šansu pri rezultatu 0:1, a i drugi pogodak u 45. minutu primili smo iz ofsajda. Da tada nisu poveli 2:0, ko zna šta bi bilo. Ali šta da se radi, ubedljivo smo poraženi, dok ću ja, eto, ostati upamćen kao kapiten te ekipe. Pa, mora i to neko da bude - pokušava da se našali Vojislav Stanković i dodaje:

- Ne treba bežati od realnosti jer je Bešiktaš kvalitetniji tim od nas. Primili smo neke naivne golove, napravili mnogo grešaka u veznom redu, a uz to propustili naše šanse. Bili smo ispražnjeni posle derbija, ali to nikako ne sme da bude opravdanje ili alibi. Delovali smo loše, i to mora da se promeni, pogotovo da bismo na taj način pokazali navijačima koliko nam znači njihova podrška, čak i posle ovako bolnog poraza - kaže Stanković.

Lopta ni da odskoči

OČAJAN I NOVI TEREN

Pre nepunih mesec dana, stadion u Humskoj dobio je novu travnatu podlogu, ali očigledno da nije urađena dobra drenaža jer je u četvrtak uveče teren bio pun vode. Direktor stadiona Aleksandar Stepanović, nije odgovarao na naše pozive.

- Ne znam šta nije bilo u redu niti bih se mešao u to. Samo znam da lopta nije pravilno odskakala, ali daleko od toga da je to razlog našeg poraza - kaže Stanković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.