Vlažni san cele Nice: Dve lude glave na jednom mestu - Ben Arfa i Baloteli!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlažni san cele Nice: Dve lude glave na jednom mestu - Ben Arfa i Baloteli!

Ali, biće potrebno pravo čudo da bi se tako nešto obistinilo

Nit' više ludila, nit' više magije, samo kada obojica to zaista žele. 

Odlazak Hatema Ben Arfe u Pari Sen Žermen početkom leta naveo je upravu Nice da posegne za idejnim rešenjem na poziciji „lošeg momka“ i hladnokrvnog golgetera, pa je tako iz Liverpula doveden Mario Baloteli. Smejali su se mnogi vrhuški kluba s azurne obale zbog ovakvog poteza, ali četiri gola u dve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dokaz su da u nogama italijanskog napadača i dalje ima baruta za velika dela.

Međutim, u slučaju Hatema Ben Arfe dogodio se novi fudbalski potop, sličan onom koji je doživeo kada je otišao u Englesku. U Pari Sen Žermenu je "persona non grata", na potpuno je različitim talasnim dužinama sa Unajem Emerijem, zbog čega više utakmice posmatra sa strane nego što je na terenu. Zbog toga poznavaoci fudbalskih prilika u Francuskoj već pišu o  rastanku već u januaru, ali i o raspletu kakvom se nadaju svi u Nici - da se Ben Arfa vrati kući!

Da bi se tako nešto dogodilo bilo bi potrebno pravo čudo. Ili, u najmanju ruku, da se PSŽ prvo zaista odrekne kontroverznog Francuza.

"Jako bih voleo da se vrati, to bi bilo fantastično za nas. Ali, mi nemamo budžet da napravimo takav jedan potez, da ga kupimo od PSŽ. Ben Arfa je jedan izvanredni fudbaler i ima veliki talenat. Znam da može još mnogo da napreduje, ali mora da nauči da koristi ono što mu je Bog podario", rekao je prvi čovek Nice Žan Pjer Reve.

Određena šansa postoji, ali samo u slučaju da se Sveci zaista reše Ben Arfe. A da li će se tako nešto dogoditi na zimu?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.