Više uopšte ne poštujem Ikardija

Izvor: B92, 15.Apr.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Više uopšte ne poštujem Ikardija"

Štoper Sampdorije Škodran Mustafi rekao je da više ni najmanje ne poštuje Maura Ikardija posle sukoba njegovog bivšeg saigrača sa Maksijem Lopesom.

Žena po imenu Vanda Nara ima dvoje dece iz vanbračne veze sa Lopesom, ali je sada Ikardijeva verenica i trebalo bi da se venčaju sedmog juna.

Inter je pobedio Sampdoriju sa 4:0, Ikardi je dao dva gola, a Lopes je promašio penal.

“Šta sam rekao Ikardiju? Nisam razgovarao sa njime jer ga više uopšte ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poštujem. Nadam se da će pre ili kasnije shvatiti kakve gluposti pravi“, izjavio je 21-godišnji Mustafi.

Ikardi ne samo što je preoteo devojku Lopesu, nego i na Tviteru kači razne uvrede, kao i fotografije sa Lopesovom decom.

Maksi Lopes i Ikardi prethodno su bili prijatelji, čak su zajedno i letovali, a pre nedeljnog meča nisu se ni rukovali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Više uopšte ne poštujem Ikardija"

Izvor: B92, 15.Apr.2014

Štoper Sampdorije Škodran Mustafi rekao je da više ni najmanje ne poštuje Maura Ikardija posle sukoba njegovog bivšeg saigrača sa Maksijem Lopesom...Žena po imenu Vanda Nara ima dvoje dece iz vanbračne veze sa Lopesom, ali je sada Ikardijeva verenica i trebalo bi da se venčaju sedmog juna...Inter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.