Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinkovci prvi put u istoriji domaćin hrvatskog Kupa

Vinkovci će prvi put u istoriji hrvatskog fudbala biti domaćin finala hrvatskog Kupa, odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a u Novom Vinodolskom.

Slavonski grad već je bio na neki način vezan sa završnicom Kupa budući da je Cibalia 1999. godine igrala u finalu, ali taj susret protiv Osijeka igrao se na žagrebačkom Maksimiru.

HNS je odlučio i o cijenama ulaznica za kvalifikacijske utakmice za SP 2018. godine protiv Kosova u Maksimiru 2. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Finske u Osijeku 6.

Za utakmicu u Maksimiru ulaznica za sjever stoji 30, istok 50, zapad dole 100 i zapad VIP sredina 150 kuna. U Gradskom vrtu ulaznica za sjever, istok i jug stoji 30, a za zapad 50 kuna.

(index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.