Vinči preokretom do trećeg kola, Bertens izdržala set protiv Serene

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinči preokretom do trećeg kola, Bertens izdržala set protiv Serene

Roberta Vinči preokretom je došla do trećeg kola US Opena, protiv Čehinje Denise Alertove sa 2:6, 6:3, 6:1, dok je Serena Vilijams sa 7:6 (5), 6:3 pobedila Kiki Bertens.

Vinči se izborila za pobedu kroz 90 minuta borbe i sastaće se sa boljom iz okršaja Duke-Marino - Dodin, dok je Bojana Jovanovski poražena, pa je Srbija ostala bez predstavnica u singlu.

Pobede su ostvarile još Darja Kasatkina, Betani Matek-Sands je izgubila samo tri gema u duelu sa Koko Vandervege, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je 15. nosilac Agnješka Radvanska protiv Linet obezbedila duel sa Medison Kiz.

Šestostruka šampionka US Opena Serena Vilijams krenula je u odbranu nove titule, Kiki Bertens se potrudila da je namuči u drugom kolu, i uspela je u tome u prvom setu. Povela je Holanđanka sa 3:1, Serena je brejkom za 5:5 obezbedila taj-brejk, u kom nije dozvolila iznenađenje. U nastavku je potvrdila dominaciju, izgubivši još tri gema do duela sa Betani Matek-Sands.

US Open, 3. dan takmičenja:

Kasatkina - Konjuh 6:4, 6:4

Kontaveit - Pavljučenkova 7:5, 6:4

Vinči - Alertova 2:6, 6:3, 6:1

A. Radvanska - Linet 6:3, 6:2

Matek-Sands - Vandervege 6:2, 6:1

Mladenović - Jovanovski 7:5, 6:1

S. Vilijams - Bertens 7:6 (5), 6:3

Bušar - Hercog

Duke-Marino - Dodin

Pegula - Cibulkova

Svitolina - Kanepi

Dejvis - Makarova

Benčić - Doi

Falkoni - V. Vilijams

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.