Vijeira ima poruku za upravu Zvezde: Budite iskreni prema igračima

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeira ima poruku za upravu Zvezde: Budite iskreni prema igračima

„Ako ne mogu da kupim Ferari, ja ću da uzmem Fijat“, jasan je najbolji igrač Superlige

Navijači su mnogo puta rekli šta misle o Ugu Vijeiri. I na zvaničnoj proslavi titule „počašćen“ je jakim ovacijama. Njemu u prilog idu i brojke. Postigao je 21 gol, upisao šest asistencija i bio lokomotiva Zvezdinog uspeha.

Plan je da evropsku afirmaciju nastavi zajedno sa crveno-belima. Naravno, postoji ono ali... Veruju navijači da za portugalskog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neće stići ponuda koja se ne odbija. Ali veruje i on da će finansijska situacija u klubu biti bolja, odnosno da uprava mora da bude iskrena prema igračima.

Poruku ovakve sadržine poslao je Vijeira odgovornima iz Ljutice Bogdana tokom gostovanja u Sportskom Žurnalu, gde je dobio nagradu Dragutin Kostić u čast legendarnog novinara.

„Želim da nastavim sa Crvenom zvezdom i da uđemo u Ligu šampiona. Najvažnije je da svi budu iskreni, kao što sam ja. Važno je da smo na zemlji, ako ne mogu da kupim Porše uzeću Fijat. Pare nisu najbitnije, ali odlučuju mnogo. Uprava i svim u klubu moraju da budu iskreni prema igračima“, rekao je u izjavi za Žurnal Ugo Vijeira.

Imao je sezonu za nezaborav, ali ona bi verovatno bila još izraženija da se nije povredio na aprilskom derbiju.

„Nisam na početku bio zdrav, mučilo me je koleno. Sve se završilo sjajno i ovo mi je definitivno najbolja sezona u karijeri, nadam se da će biti još ovakvih“, dodao je Vijeira.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ugo kaže: Budite iskreni prema igračima

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Navijači su mnogo puta rekli šta misle oUgu Vijeiri. I na zvaničnoj proslavi titule „počašćen“ je jakim ovacijama. Njemu u prilog idu i brojke...Postigao je 21 gol, upisao šest asistencija i bio lokomotiva Zvezdinog uspeha. „Želim da nastavim sa Crvenom zvezdom i da uđemo u Ligu šampiona....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.