Vijera gledao Čukine klince

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijera gledao Čukine klince

Kadeti Čukaričkog odmerili su snage sa vršnjacima iz Mančester Sitija u utakmici odigranoj u hrvatskom Novigradu koja je završena rezultatom 3:1.

Jedini gol za beogradski tim postigao je Hairović u 83. minutu, dok su strelci za podmladak šampiona Premijer lige bili Foaur, Holand i Bokli.

Dva od tri gola Siti je postigao iz jedanaesteraca, a utakmici je prisustvovao i šef omladinske škole "Građana" legendarni Patrik Vijera. Trener Čuke Vladimir Kožul bio je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljan izdanjem svojih pulena uprkos porazu.

“Žao mi je što nismo igrali u nekom drugom terminu, pre desetak dana smo počeli sa pripremama... Zato smo primili golove na ovakav način, ali u suštini možemo biti zadovoljni. Videli smo neke manjkavosti, ali su ovo utakmice u kojima igrači napreduju i stiču novo iskustvo“, rekao je Kožul.

Mladi fudbaler Čukaričnog Zehrudim Mehmedović proveo je nedelju dana u kampu Mančester Sitija i veoma je zadovoljan tim iskustvom.

“Trenirao sam dobro, imali smo dva treninga dnevno, bili je naporno, ali sam sve uradio kako treba. Video sam kako se radi u velikom klubu, a u ovoj utakmici smo imali mnogo šansi, ali ih nismo iskoristili. Nadam se da ćemo shvatiti ovo ozbiljno i da će sve na dalje biti kako treba“, naveo je Mehmedović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Patrik Vijera pohvalio kadete Čukaričkog posle poraza od Sitija

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 15:40

Kadeti Mančester sitija i Čukaričkog odigrali su prijateljsku utakmicu u Novigradu, na kraju su slavili "građani" rezultatom 3:1, a meč je prosmatrao i direktor omladinske škole Sitija, Patrik Vijera...On se vrlo pohvalno izrazio o kadetima Čukaričkog, koji su dva gola primili iz penala..."Dobar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.